На краудфандингової Xiaomi з'явився стіл, який по натисненню кнопки може змінювати висоту для комфортної роботи сидячи або стоячи. Партнерський продукт бренду Loctek орієнтований на кіберспортсменів. Як можна було здогадатися, що це не звичайний стіл. Втім, від Xiaomi іншого очікувати не варто.

Стіл оснащений електроприводом, який піднімає і опускає робочу поверхню зі швидкістю 2.5 сантиметра в секунду. Процесом керує інтелектуальний чіп, хоча якихось “розумних” функцій тут немає. І все ж, він відрізняється від аналогів наявністю автоматичного підйомника. На панелі керування можна кожен раз підлаштовувати висоту, або зберегти три основних положення і перемикатися між ними, що дозволить 3 користувачам миттєво регулювати висоту столу під власні параметри. Ніжки зроблені з міцної вуглецевої сталі. Конструкція розрахована на навантаження до 70 кг. Цього більш ніж достатньо для всього геймерського обладнання.

За такий диво-стіл доведеться заплатити аж 270 доларів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.