Слідом за Viber, Facebook Messenger і Telegram темну тему збирається впровадити WhatsApp, щоб не відставати від сучасної тенденції на темні інтерфейси, яка впровадила Apple macOS 10.14 Mojave. Втім, це цілком очікувано, так як ця функція набирає величезної популярності. Куди зручніше в темний час доби дивитися на тьмяний екран. До того ж, це дозволить економити рівень заряду смартфона практично на 50%.

Ресурсу Wabetainfo вдалося активувати темну тему в свіжої збірці WhatsApp 2.19.82 (бета-версія). Правда публічно ця можливість ще не доступна для всіх користувачів, поки ще темна тема в WhatsApp проходить етап тестування. Однак, незабаром кожен власник смартфону зможе оцінити старання WhatsApp особисто.

Однак варто зазначити, що на відміну від Facebook Messenger, де використовується повністю чорний фон, WhatsApp використовує темно-сіре оформлення. І все ж, це допоможе знизити навантаження на очі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.