Тиждень тому компанія Apple представила друге покоління бездротових навушників AirPods, які зберегли оригінальний дизайн, але отримали нову апаратну начинку і функції. Однак, варто таке поліпшення своїх грошей - про це розповіли перші користувачі.

Перші покупці почали отримувати замовлені навушники ще вчора, а сьогодні вони з'явилися в роздрібних магазинах. У Twitter вже почали публікувати відгуки перших користувачів нових Apple AirPods.

Хтось пише, що використовує нові AirPods в тренажерному залі і не помічає різниці. Інші користувачі підтверджують, що голос Siri і при дзвінках по FaceTime став звучати чистіше. Зазначимо, що покупців не так вже й багато, щоб прийти до одного висновку.

Також підтверджує, що нові AirPods швидше перемикаються між пристроями, до яких вони підключені. Час перемикання з iPhone на iPad Pro зменшилася з 8 до 4 секунд. Однак, про збільшений час автономної роботи поки немає ніякої інформації.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.