Як повідомляють джерела, Xiaomi перейменує майбутній смартфон 7X в 9X, щоб “наздогнати” нумерацію флагманської лінійки. Тепер з'явилися докладні специфікації і ціни на пристрій, який стане прототипом Xiaomi Mi A3 з Android One. Судячи за версією Android, смартфон отримає чисту версію прошивки, без кастомізації.

На передній панелі розміститься AMOLED-дисплей діагоналлю 6,4 дюйма, фронтальна камера на 32 Мп в каплевидном вирізі, а також сканер відбитків пальців під дисплеєм. Це дає нам зрозуміти, що апарат точно не буде бюджетним.

Позаду – потрійний фотомодуль з основним датчиком Sony IMX586 на 48 Мп, ширококутним на 13 Мп і додатковою на 8 Мп. Це означає, що компанія в черговий раз зробила наголос на камеру смартфона. Відмінний варіант для тих, хто не бажає переплачувати за потужну начинку, яка не так вже й потрібна.

– Snapdragon 675, 6 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X, 64 ГБ сховища eMMC 5.1 і акумулятор на 3300 маг з підтримкою швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 4+. Правда, об'єму акумулятора мало, враховуючи сьогоднішні стандарти на ринку смартфонів. Товщина пристрою складе 7,5 мм

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Апарат представлять вже в квітні на китайському ринку.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.