Meizu поки не показала свій новий флагман 16s офіційно, але в мережу витекли якісні промо-фото.

Судячи з фото, які вдало поєднали в мережу, можна зрозуміти, якими будуть задні камери, а також їх розташування. Дизайн чимось нагадує Huawei P20. Якщо у Meizu 16 основна камера розташовувалася в центральній верхній частині, то у Meizu 16s її змістили в лівий верхній кут. Таке розташування побічно підтверджується зображеннями чохла для Meizu 16s, які днями засвітили інсайдери.

Ще однією родзинкою стала кільцева спалах, яка обрамляє не лазерний автофокус, а третю камеру. Виглядає футуристично, але чи буде така технологія працювати - покаже час.

Про терміни презентації поки немає ніякої інформації. Швидше за все, новинку представлять вже на початку квітня.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.