В даний час на ринку ігрових приставок впевнено домінують Microsoft Xbox One і Sony PlayStation 4, хоча тепер всім геймерам для покупки доступна ще і Nintendo Switch. Однак, залізо консолей з кожним днем застаріває, і геймери хочуть бачити більш красиву графіку і плавну картинку, без лагів і осідання в продуктивності. Втім, PlayStation 5 повинна виправити цю ситуацію.

Авторитетне видання Kotaku з посиланням на свої джерела повідомило про те, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 насправді вийде на ринок, але станеться це найближчим часом. Повідомляється, що консоль анонсують лише в 2020 році. Втім, продажу начнуться не раніше 2021 року, так що геймерам доведеться ще почекати, чи вже починати збирати на консоль нової версії.

Щоб консоль Sony PS5 могла запускати будь-які ігри в дозволі 4K UHD (2160p) при частоті 60 кадрів в секунду, використовуючи при цьому новітнє згладжування, вона повинна видавати близько 12 терафлопс в частині обчислювальної потужності. Подібною потужністю зараз мають дорогі комп'ютери. Повідомляється, що вигідніше буде придбати нову консоль за ціною в 600 доларів, у той час як комп'ютер з такими ж характеристиками обійдеться в 1400 доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.