Умови сучасної конкуренції змушують укладати зовсім несподівані союзи між ворогуючими компаніями. Свіжий приклад — BMW і Mercedes.

Два німецьких бренду спільно розроблять нову модель компактного EV, але кожен подасть авто по-своєму. Можливо, мова йде про майбутнє Mercedes EQA, але баварський електромобіль назвуть BMW i2, з'явиться він до 2024 року. Швидше за все, нове авто буде покращеною версією футуристичного електрокара, так що радикальних змін в характеристиках і дизайні очікувати не варто.

Також невідомо, чи стане новий електромобіль наступником BMW i3, яка вийшла досить дорогий. Втім, інсайдери повідомляють, що автомобіль буде продаватися дешевше 30 000 євро, що є приємним сюрпризом для любителів електрокарів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Орієнтовний запас ходу — 300 км. Сумарно Мерседес і БМВ мають намір виробляти 500 тис електрокарів кожен рік.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.