Після доволі несподіваного анонсу гри S. T. A. L. K. E. R. 2 навесні 2018 року офіційний сайт проекту не подавав ознак життя. До сьогоднішнього дня, коли там з'явився перший арт, атмосферна музична композиція і посилання на сторінки проекту в соціальних мережах. Судячи з усього, компанія не збирається відступати від розробки культової гри, і нагадує геймерам, що процес все ж таки йде, хоч і подробиць немає.

Власне, саме так на даний момент виглядає сайт, доступний за адресою www.stalker2.com.

Крім зображення й композиції, розробники з GSC Game World також розмістили посилання на всі попередні ігри франшизи, включаючи S. T. A. L. K. E. R.: Call of Pripyat, S. T. A. L. K. E. R.: Clear Sky і S. T. A. L. K. E. R.: Shadow of Chernobyl. Це дозволить новачкам познайомитися з сеттінгом гри, а для олдскульних геймерів це може викликати ностальгію.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що чутки про розробку шутера S. T. A. L. K. E. R. 2 ходять мало не з моменту виходу останнього офіційного доповнення “S. T. A. L. K. E. R.: Поклик Прип'яті”. Відразу після анонса на головній і єдиній сторінці сайту значилося тільки назва S. T. A. L. K. E. R. 2, стилізована дата виходу гри 2.0.2.1. та контактний email.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.