Компанія Xiaomi вже кілька місяців працює над MIUI 11. Зараз в мережі нарешті з'явилася інформація про деякі особливості оболонки, які точно сподобаються користувачам. Xiaomi постійно додає корисні функції, які роблять використання смартфоном набагато зручніше.

Про це розповів менеджер по продуктам та дизайну компанії Лю Хв (Liu Ming) під час сесії питань і відповідей з журналістами. Що стосується головних оновлень, система змінить іконки додатків, а також додасть нову систему економії заряду акумулятора. При його включенні, екран пристрою стане монохромним і користувачі зможуть тільки дзвонити і відправляти повідомлення. Втім, ця система стане у нагоді на екстрений випадок, щоб не залишитися без телефону в невідповідний момент.

З оновленням системи розробники компанії ще оптимізують стандартні програми під темну тему інтерфейсу і додадуть можливість автоматично видаляти скріншот після того, як користувач поділиться ним. Що стосується дати виходу оновлення, новинку представлять вже на початку літа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.