Компанія Samsung анонсувала свій новий бюджетний планшет — Galaxy Tab A 8.0 (2019). По суті, це оновлена лінійка планшетів яка отримала дизайн 2019 року.

Пристрій оснастили 8-дюймовим LCD-екраном з роздільною здатністю 1920×1200 пікселів. За продуктивність відповідає восьмиядерний процесор Exynos 7904. Він встановлений в смартфоні Galaxy M20. Також оснастили Новинку 3 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 32 ГБ ПЗУ, слотом для карт-пам'яті (до 512 ГБ), батареєю на 4200 маг з портом USB-C, 8-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельною фронтальною камерами. Так, апарат точно не флагманський, але за приємну ціну він цілком непоганий.

Сканера відбитків пальців в планшеті немає, як і функції Face Unlock. Однак, для перегляду відео і прослуховування музики захисту достатньо. Код-пароль ніхто не відміняв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З особливостей, Galaxy Tab A 8.0 (2019) є підтримка стилуса S Pen (він вбудований в корпус пристрою) і мережі 4G LTE. Планшет з коробки працює на Android 9 Pie з фірмовою оболонкою One UI. Сам стилус спростить роботу з планшетом при необхідності.

Galaxy Tab A 8.0 (2019) вийде в продаж найближчим часом в деяких азіатських і європейських країнах. Ціну пристрою поки не повідомили, але він буде коштувати явно дешевше 250 доларів.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.