Компанія Oppo постійно придумує альтернативи надокучливого вирізу в екрані, який пхають фронтальну камеру. В цей раз корпорація перевершила себе, і показала дійсно оригінальну задумку.

Раніше цього місяця стало відомо про те, що компанія Oppo готує до випуску новий флагманський смартфон під назвою Reno, його дебют повинен відбутися 10 квітня. За наявними даними, пристрій володіє великим екраном без вирізів і отворів. Однак, головною фішкою флагмана є висувна камера, система якої не має аналогів на ринку.

як доказ того, що ці рендери дійсно справжні, ресурс Slashleaks опублікував коротке відео з демонстрацією механізму фронтальної камери Oppo Reno в дії. По всій видимості, у такої конструкції є перевага – з-за свого розміру висувний модуль дозволяє розмістити не тільки камеру, але також спалах і розмовний динамік. Це дозволить збільшити площу екрану на лицьовій стороні смартфона, а також вдало розмістити камеру, яка при необхідності з'являється з корпуса пристрою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про характеристики поки немає ніякої інформації, як і про ціну і дату виходу.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.