В мережі показали чергове пристрій від Google нова модель Pixelbook, який нещодавно засвітився на одному з відео. І хоча характеристик поки немає, дизайн апарата можна роздивитися з усіх сторін.

Спочатку заданий відео майже відразу видалили з каналу, на який воно було викладено. Але інтернет, як відомо, пам'ятає все, так що вмілі фахівці успішно зберегли його собі.

По-перше, поза всяких сумнівів перед нами прототип не анонсованого пристрою. А всі фірмові продукти Google, перебуваючи на стадії прототипу, зазвичай мають замаскований логотип “G”, в той час як на цьому ноутбуці можна розгледіти плашку “ProductName”, розташовану трохи вище верхнього ряду клавіш.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

По-друге, ноутбук на відео має дисплей зі співвідношенням сторін 16:9, який досі не був форматом, використовуваним в лінійці ноутбуків Pixelbook. Судячи з усього, компанія хоче розширити лінійку пристрою, і випустити девайс з незвичайним розширенням. Крім того, тестова модель виглядає як преміальний продукт, так що про бюджетною ціною немає сенсу міркувати. Про дату виходу немає ніякої інформації, як і нові функції.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.