Як і говорилося раніше, компанія Xiaomi представила свій новий продукт, — бездротовий вакуумний пилосос (Mijia handheld wireless vacuum cleaner). Новинка близька за характеристиками топової моделі Dyson V11, але варто при цьому $180, а не близько $800. Це чудова новина для тих, хто не бажав витрачати величезні гроші на пилосос, але користуватися всіма перевагами вакуумного пилососа.

Головною особливістю такого пристрою - всмоктування 99.7% всієї дрібних частинок пилу.

Потужність безщіткового (вентильного) електродвигуна пилососа становить 350 Вт, потужність всмоктування в режимі максимальної продуктивності — 23 кПа. Якщо в тому ж Dyson V11 двигун створює 14 циклонів, то в моделі Miija їх 9. Тим не менш, ефективність від цього страждати не повинна. Однак, ціна за пилосос від китайців в рази приємніше.

Корпус пилососа важить 1,5 кг, ємність акумуляторної батареї становить 2500 мА·ч. Рівень шуму повідомляється тільки в стандартному режимі роботи — 72 дБ. Втім, це не так вже й голосно, якщо порівнювати зі звичайними сучасними пилососами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.