Компанія BMW почала серйозно займатися випуском електромобилів. Незабаром компанія займеться виробництвом трьох нових моделей авто. Відповідне фото з'явилося в прес-релізі BMW.

У 2020 році у виробництво планують запустити позашляховик BMW iX3. Це означає, що вже до кінця 2019 року може з'явитися у продажу компактний позашляховик — BMW eDrive п'ятого покоління з характерними гратами радіатора і дальністю пробігу до 400 км. BMW також заявляє про зарядних станціях потужністю 150 кіловат.

У випадку, якщо ця інформація відповідає дійсності, то машину можна буде зарядити всього за півгодини.

Компанія у тизері розповіла, що BMW iX3 на даний момент проходить ключовий етап випробувань в холодну погоду а замерзлих озерах у та навколо випробувального центру BMW в Швеції. Останні шпигунські знімки це підтверджують.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інсайдерською інформацією, подібні випробування проходить також чотирьохдверне купе" i4 і кросовер iNext. BMW стверджує, що i4 зможе подолати на одному заряді до 600 км, а до 100 км/год розганяється за 4 секунди. Виробництво i4 почнеться в 2021 році.

Раніше повідомлялося, що Українці продовжують розмитнювати автомобілі з єврономерами. Однак раніше, коли діяв пільговий період, цей процес проходив значно активніше. Експерти розповіли, які машини з Європи стали найпопулірнішими серед українців.

Стала відома статистика реєстрацій автомобілів з пробігом, які завезли українці у лютому 2019 року.

Нагадаємо, найбезпечніші авто 2019 року зібрали в одному місці. Розбили сотні машин, щоб вибрати найкращі,Euro NCAP винесла вердикт.

Як повідомляв Знай. ua, дизайн BMW i2 злили в мережу. BMW i2 буде коштувати менше 30 000 євро.

Знай. ua писав, що на евробляхеров відкрили полювання. Вночі на околиці Києва спалили два авто на "евробляхах".