За весь час свого існування корпорація Microsoft розробила і випустила близько десятка різних операційних систем, серед яких були і дуже успішні, і вельми провальні й навіть некорисні. Відомо, що керівництво компанії прагне бути "в темі", саме тому всередині команди розробників відбуваються не найприємніші рішення.

Про ряд нововведень стало відомо, завдяки повідомленням співробітників компанії Microsoft.

Офіційне джерело компанії заявило, що найпопулярніша операційна система Windows незабаром скоро "помре", а станеться це після її 10-річного ювілею з моменту присутності на ринку.

Достовірно відомо, що вже 14 січня 2020 року, тобто менш ніж через один рік, програмна підтримка Windows 7, яка стала доступна всім користувачам в 2009 році, припине здійснюватися, причому зовсім. З цього самого моменту для даної операційної системи не випускатимуться жодні оновлення, у тому числі виправлення для системи безпеки. На практиці це означає, що вже через кілька місяців після припинення підтримки дане ПО залишиться беззахисним перед хакерами.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на ноутбуці часто зберігаються важливі особисті та професійні дані. Однак ми не завжди застраховані від втрати або крадіжки важливого гаджета. У подібних випадках користувачі можуть дистанційно відстежувати і видаляти важливі дані з пристрою. Дізнайтеся, що робити і як убезпечити себе.

Для того, щоб не втратити важливих даних, потрібно заздалегідь підключити функцію, щоб ви могли віддалено стерти жорсткий диск. Дана функція доступна всім користувачам Windows 10 і з її допомогою користувач зможе в разі втрати або крадіжки знайти пристрій і навіть дистанційно очистити дані.

Нагадаємо, користувачі Windows 10 знову в небезпеці: хакери виявили черговий баг.

Як повідомляв Знай.uа експерти радять терміново перевстановити Windows 10: що відбувається.

Знай.uа писав, Google Chrome отримає темний режим заради Windows 10.