Багато власників сучасних ігрових приставок незадоволені тим, що вони вже дуже сильно застаріли, особливо на тлі новітніх ігрових комп'ютерів, які забезпечують в рази більш високу продуктивність.

У цьому немає нічого дивного, адже Sony PlayStation 4 вийшла на ринок в кінці 2013 року. Проте, компанія знайшла спосіб, як залучити покупців. Достатньо всього лише знизити ціну практично вдвічі.

Джерело запевняє, що до кінця червня, тобто середини 2019 року, компанія Sony в два рази знизить вартість приставки PlayStation 4, в результаті чого вона буде продаватися приблизно за $180. Це відмінна угода, враховуючи, що деякі ігри можуть обійтися в 25 доларів, що дуже дешево, якщо враховувати, що нові ігри продається за 40$.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тільки таким чином, як вважає Майкл Пактер, виробник зможе зберігати попит на свою ігрову приставку до самої презентації нової моделі, а також після неї. Нагадаємо, що до 2021 року на прилавках з'явиться Sony PlayStation 5, яка здивує публіку новими можливостями.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.