Виконавчий директор компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск записав свій дебютний музичний трек. Аудіо він опублікував на SoundCloud. Однак, це не чергова пісня в стилі реп, в якому описується небезпечна життя з наркотиками і жінками легкої поведінки.

Реп-композиція винахідника називається RIP Harambe. Вона присвячена 17-річної горилі Харамбе. Самця застрелили співробітники зоопарку Цинциннаті після того, як він схопив маленьку дитину і потягнув в кут клітки. Малюк не постраждав, на відміну від репутації зоопарку. Звичайно, історія переросла у величезний скандал, а репутація зоопарку зіпсувалася остаточно. Послухати творчість Маска можна прямо тут:

Після інциденту в Інтернеті з'явилося безліч мемів про жорстоке поводження з тваринами, щоб привернути якомога більше уваги до спірного інциденту.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також відомо, що у запису синглу брала участь продюсер, яка працює з дівчиною Маска, співачкою Grimes. Голос Маска запису пройшов обробку.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.