Компанія Microsoft оновила свою базову модель Surface Book 2, оснастивши її новітнім чотирьохядерним процесором Intel i5 8-го покоління. Тепер ноутбук зможе працювати швидше. Оновлена чотириядерна модель буде продаватися за ціною $ 1499 і включає в себе i5-8350U, який збільшує максимальну тактову частоту процесора до 3,6 ГГц. Цього більш ніж достатньо, щоб запускати сучасні ігри на хороших налаштуваннях графіки.

Ноутбук отримав 256 ГБ внутрішньої пам'яті і 8 ГБ ОЗУ. По суті, процесор - єдина суттєва зміна в новинці, але воно повинно мати велике значення для продуктивності. Втім, дизайн залишився колишнім. Сам по собі нагадує MacBook за рахунок лаконічного дизайну, як і ноутбуки від Xiaomi і Huawei.

При цьому відомо, що 17 квітня в Нью-Йорку компанія Microsoft планує провести захід, яке буде присвячено Surface.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.