Мобільні пристрої Xiaomi користуються високим попитом серед споживачів. Чергова порція статистики дозволяє оцінити, наскільки покупцям цікаві окремі моделі цього бренду. Китайська компанія використовувала цю фішку, щоб похвалитися своїми новими досягненнями.

Так, стало відомо, що по всьому світу було продано вже понад 1 млн одиниць нового флагманського смартфона Xiaomi Mi 9, який був представлений в кінці лютого 2019 року. Таким чином, на досягнення такого круглого показника знадобилося близько одного місяця. Це ще раз доводить, що ринок смартфонів захопили бюджетні смартфони, які розлітаються як гарячі пиріжки. Враховуючи, що модельний ряд смартфонів в 2019 році оновлюється мало не кожен місяць, купувати дорогий флагман просто не має сенсу.

Крім того, рівня в 1 млн проданих одиниць досягло ще один мобільний пристрій Xiaomi – фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3. Але в даному випадку для досягнення такого показника було потрібно 6 місяців, враховуючи дешевизну пристрою.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.