Компанія Apple в черговий раз потрапила під критику шанувальників своєї продукції. Після невдачі з залипанням клавіатури MacBook, посипалася критика з боку власників планшетів iPad Pro 2017 і 2018 років випуску. Користувачі масово скаржаться на огидну роботу екрану і віртуальної клавіатури. Втім, в цьому немає нічого дивного, так як компанія випускає не завжди вдалу продукцію, але деякі девайс просто не виконують своїх базових функцій.

На форумі ресурсу MacRumors і спільноті Apple Support користувачі повідомляють, що екрани iPad Pro не реєструють дотику, зависають при прокрутці і іноді не реагують на натискання клавіш при наборі тексту. Враховуючи ціну за планшети, це просто ганьба яблучної корпорації. Зазначимо, що у деяких користувачів планшети починають підвішувати прямо “з коробки”. Компанія встановлює компоненти поганої якості, або ОС просто не оптимізована під такі пристрої. І якщо в 2014 році на проблеми планшетом можна було закрити очі, в 2019 це просто ганьба.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, як відбувається створення нової моделі iPhone починаючи від дизайну, закінчуючи появою апарату на прилавках. Що дивно, розробка девайса закінчується за рік до його випуску. Іншими словами, як тільки випускався iPhone X, компанія вже розробила всі 3 моделі iPhone XS. Після цього компанія вже налаштовує iOS, і вже після цього дає випробувати апарат тестерам, які використовують ці пристрої як основні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що інсайдери назвали дату виходу iPhone Mini. По суті, це інша версія iPhone SE 2. Компанія приготувала сюрприз для фанатів компактних телефонів, яким не потрібна гігантська діагональ пристроїв. Серед іншого, девайс отримає покращений процесор, а також всі сучасні нововведення.

Знай.uа писав, що глава Xiaomi пообіцяв позбавити смартфони від набридливої реклами. Серед іншого, компанія просто перестаралася з відображенням реклами користувачам, які досить холодно відреагували на такий хід.