Власник американської компанії SpaceX і голова виробника електромобілів Tesla Ілон Маск за перші дві хвилини торгів на NASDAQ втратив $1,1 млрд, після того як акції Tesla Inc. впали на 11%. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дані індексу Bloomberg Billionaires, що враховує розмір статків мільярдерів в реальному часі. Поки невідомо, чому акції амбітної компанії різко впали, і з-за цього постраждав не тільки Мак, але й інвестори. Втім, падіння могло статися на тлі скорочення виробництва автомобілів, про який повідомлялося 4 квітня 2019 року.

Згідно з індексом падіння акцій Tesla призвело до того, що стан Маска через дві хвилини після початку торгів в 9:32 за нью-йоркським часом (16:32 за Києвом) скоротилася більш ніж на $1 мільярд, до $22,3 млрд. Протягом дня ситуація трохи покращилася, але Маск продовжує нести втрати. Що зробить Маск - дізнаємося зовсім скоро. Не секрет, що глава компанії любить поспілкуватися зі своїми фанатами в Twitter.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.