За підсумками 2018 року доходи мобільних операторів України від надання послуги мобільного інтернету вперше перевищили доходи від надання голосового зв'язку. Про це свідчать дані звіту за 2018 рік, який Нацкомісія держрегулювання у сфері зв'язку (НКРСІ). Це означає, що українці більше не потребують телефонних дзвінках, а сама комунікація дуже швидко переходить в мережу, де існує величезна кількість месенджерів.

Так, надання мобільного інтернету принесло 16 млрд гривень доходу, а голосові послуги – 14,7 млрд гривень.

українці "виговорили" 188,8 млрд. хвилин, що на 50 млн менше, ніж у 2017 році. А мобільного трафіку використовували майже мільярд терабайт. Це вдвічі більше, ніж роком раніше. З появою 4G, користувачі перейшли на швидкісний інтернет, який працює так само швидко, як на локальних комп'ютерах і інших гаджетах.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.