Наприкінці березня Apple випустила iOS 12.2 для всіх бажаючих. Тепер це єдина актуальна версія прошивки.

Компанія перестала підписувати iOS 12.1.4. Це означає, що відкотитися на неї більше не можна. Втім, це було очевидно, так як крім оновлень в інтерфейсі, компанія додала деякі поліпшення, які підвищують безпеку смартфонів. Крім цього, корпорації просто не вигідно утримувати різні версії прошивок, враховуючи, які баги можуть бути. Компанія давно заборонила відкочуватися до попередньої версії, так як Apple приділяє занадто багато уваги саме безпеки.

Головними нововведеннями iOS 12.2 стали 4 анимодзи, відображення гарантії в налаштуваннях, оновлення пульта управління Apple TV Remote і підтримка смарт-телевізорів. Варто дочекатися iOS 13, вихід якого запланований на літо 2019 року. Серед іншого, з'явиться темний режим інтерфейсу, що знизить навантаження на очі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.