Так, за перші три місяці 2019 року компанії Ілона Маска вдалося реалізувати 63 тисяч машин. Автовиробник планує продати в цьому році від 360 тисяч до 400 тисяч авто.

Як повідомила Tesla, падіння пов'язане з проблемами з поставками в Європі і Китаї, з якими компанія зіткнулася вперше. Втім, навіть при виробництві компанія не могла працювати організовано. Маск раніше обіцяв виробляти величезну кількість авто, але постійні проблеми з поставками компонентів завадили виконати свою обіцянку.

Крім того, виробництво електромобілів Tesla скоротилася в першому кварталі 2019 року більш ніж на 10 % порівняно з показниками останніх трьох місяців минулого року.

За перші три місяці цього року компанії вдалося випустити з конвеєра 77100 автомобілів, у той час як за останній квартал 2018 року їх було вироблено 86555. Втім, Маск запевняє інвесторів у тому, що проблема була викликана через логістики. Подивимося, як підуть справи далі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.