У мережі активно гуляли чутки про те, що у нового смартфона південнокорейської корпорації Samsung, а саме моделі Galaxy A90, буде всього одна камера. Передбачається, що вона зможе висуватися з корпуса і повертатися. Така розробка дозволить знімати і самого власника смартфона в разі необхідності.

Так, ресурс TechNave заінтригував шанувальників компанії новим роликом, в якому наочно демонструється тривимірна модель Samsung Galaxy A90, створена на базі наявної в мережі інформації.

Днями відомий інсайдер під ніком Ice Univerce опублікував відеоролик, в якому він показав джерело натхнення творців поворотно-висувної камери Samsung Galaxy A90. Варто визнати, що принцип роботи тут дуже схожий, тільки в складеному стані камера не ховається в корпус, а залишається на задній панелі.

Samsung Galaxy

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Qualcomm і Samsung відмовилися постачати Apple модеми 5G. Це може означати, що перший iPhone з підтримкою 5G з'явиться тільки в кінці 2021 року. Компанії необхідно розробити власний модем, або ж знайти постачальника компонентів. З посиланням на тайванське видання Electronic Times джерело повідомляє, що компанії Qualcomm і Samsung відмовилися постачати Apple модеми 5G. З урахуванням патентної суперечки з Apple позиція Qualcomm не викликає питань.

Однак, з Samsung трохи інша історія. І хоча корпорації все ж не перший рік зустрічаються в залі суду, в 2018 Apple відмовилася від послуг Samsung, так як корейський гігант побажав занадто велику суму.

Нагадаємо, Samsung Galaxy A20e засвітився в мережі: характеристики, дата виходу.

Як повідомляв Знай.uа Samsung воскресила Galaxy S7: старі смартфони знову в моді.

Знай.uа писав, з цього дня людство почало жити інакше: історія народження мобільного телефону.