Месенджер WhatsApp представив функцію по контролю за додаванням користувачів в нові групові чати.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, адміністрація месенджеру анонсувала масштабні зміни, які дозволять користувачам контролювати вступ до тієї чи іншої групи.

"WhatsApp анонсував появу змін, які нададуть можливість користувачам контролювати вступ до групи", - зазначає портал.

Відомо, що активувавши нову опцію всі користувачі отримуватимуть повідомлення із запрошенням до нової групи, яке буде активним 72 години. У повідомленні буде також представлено короткий опис спільноти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

WhatsApp

Крім того у месенджері будуть доступні кілька режимів, які залежатимуть від того, хто може надсилати користувачам запрошення у нові групи - користувачі зі списку контактів або всі користувачі. Також настройки дозволять заборонити будь-кому надсилати запрошення в нові спільноти.

Варто нагадати, що за підсумками 2018 року доходи мобільних операторів України від надання послуги мобільного інтернету вперше перевищили доходи від надання голосового зв'язку. Про це свідчать дані звіту за 2018 рік, який Нацкомісія держрегулювання у сфері зв'язку (НКРСІ). Це означає, що українці більше не потребують телефонних дзвінках, а сама комунікація дуже швидко переходить в мережу, де існує величезна кількість месенджерів.

мобільний телефон
мобільний телефон

Нагадаємо, вже як майже цілий рік багато країн світу страждають від того, що зловмисники з підставних номерів поширюють завідомо фейків і небезпечну для життя людей інформацію в популярному месенджері WhatsApp.

Як повідомляв "Знай.ua", соцмережа Facebook почала висилати повідомлення користувачам, які постраждали від витоку даних, і дозволила перевіряти це вручну.

Також "Знай.ua" писав, що користувачі популярного месенджера Telegram отримали доступ до чергових оновлень. Відтепер у месенджера з'явилася функція видаляти будь-які повідомлення зі своїх особистих чатів, як у себе, так і у співрозмовника.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський