На спеціальному позашляховому полігоні в Чехії випробували електромобіль Tesla Model X.

Результат випробування опублікував YouTube-канал «Teslicka CZ».

Tesla Model X

Електрокар чудово пеодолел бруд, крутий підйом і минув величезні калюжі. Виїхати електрокар зміг завдяки сучасній підвісці, яка здатна піку забезпечити кліренс 22,3 сантиметри.

Плюсом також є абсолютно плоске днище і унікальний режим їзди Slip Start, який допомагає вибиратися з ям або глибокої колії навіть по пухкому снігу і піску.

До того ж, електромобіль Tesla Model X має антипробуксовочну систему, яка використовує ефективну гальмівну систему і здійснює контроль потужності електродвигунів, обмежуючи передачу крутного моменту на колеса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Ticket Avoidance Mode для Model S рятує власників електрокарів і не дозволить офіцерові виписати штраф за парковку в недозволеному місці. Цікаво, що спойлер Tesla Ticket Avoidance Mode для Model S – це лише першоквітневий жарт від виробника електрокарів.

“Спіймай мене, якщо зможеш”, – Tesla Model S ніби знущається над поліцейським, який спробував виписати штраф власнику припаркованого електрокара в неправильному місці.

Ще ми писали про те, що Власник американської компанії SpaceX і голова виробника електромобілів Tesla Ілон Маск за перші дві хвилини торгів на NASDAQ втратив $1,1 млрд, після того як акції Tesla Inc. впали на 11%. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дані індексу Bloomberg Billionaires, який враховує розмір статки мільярдерів в реальному часі. Поки невідомо, чому акції амбітної компанії різко впали, і через це постраждав не тільки Мак, але й інвестори. Втім, падіння могло статися на тлі скорочення виробництва автомобілів, про який повідомлялося 4 квітня 2019 року.

Нагадаємо, Автопілот Tesla обдурили наклейками

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Маск показав майбутній електрогрузовик Tesla Semi

Також "Знай.ua" писав про те, що Розбита Tesla видала особисту інформацію водія і пасажирів