Південнокорейський технологічний гігант, компанія Samsung вже за традицією випускає в Китаї і США версії смартфонів на основі SoC Qualcomm Snapdragon, а на міжнародному ринку, в тому числі, в Європі і Азії — на основі фірмових платформ Exynos. Виявилося, що цю традицію дотримано в складному смартфоні Galaxy Fold.

Про це стало відомо завдяки повідомленням спільноти розробників XDA-Developers.

Так, в XDA-Developers фахівці вивчили прошивку міжнародної моделі Galaxy Fold (SM-F900F) і виявили там посилання на SM8150, саме так називається SoC Snapdragon 855. Розробники здивувалися і спробували відшукати хоча б найменші натяки на Exynos 9820, але їм це не вдалося.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ще в січні з'являлася інформація, що Samsung випустить дві версії Galaxy Fold - одна з підтримкою LTE і друга з підтримкою 5G. Остання якраз і повинна базуватися на Snapdragon 855. Судячи з усього, в результаті було віддано перевагу тільки Snapdragon 855. Початок продажів Samsung Galaxy Fold заплановано на кінець квітня за ціною 1980 доларів (53200 грн.).

Варто нагадати, що в мережі активно гуляли чутки про те, що у нового смартфона південнокорейської корпорації Samsung, а саме моделі Galaxy A90, буде всього одна камера. Передбачається, що вона зможе висуватися з корпуса і повертатися. Така розробка дозволить знімати і самого власника смартфона в разі необхідності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) офіційно оголосив, що нові смартфони Huawei P30 і Huawei P30 Pro надійдуть у продаж в Україні 5 квітня 2019 року. Це означає, що фанатам пристроїв від китайської корпорації більше не доведеться замовляти смартфон прямо з Китаю.

Нагадаємо, бюджетний Samsung Galaxy A90 показали в мережі: головні особливості.

Як повідомляв Знай.uа Samsung Galaxy A20e засвітився в мережі: характеристики, дата виходу.

Знай.uа писав, Samsung воскресила Galaxy S7: старі смартфони знову в моді.