Xiaomi в поточному році планує випустити нову прошивку MIUI 11 для смартфонів серії Mi і Redmi, причому вона буде доступна більш, ніж для 40 моделей. Проте для певних смартфонів оновлення буде недоступне через застаріле апаратного обладнання, про що стало відомо з повідомлення на офіційному форумі компанії.

Що стосується переліку гаджетів, для яких прошивка MIUI 10 стане останньою, то їх підтримка надалі здійснюватися вже не буде. Причина цього, за словами виробника, криється в технічній начинці, яка просто не дозволяє реалізувати всі можливості нових прошивок.

Офіс Xiaomi

Прошивку MIUI 11 не отримають наступні моделі Xiaomi:

  • Redmi Note 4 (MediaTek);
  • Redmi 3S;
  • Redmi 3X;
  • Redmi 4;
  • Redmi 4A;
  • Redmi Note 3;
  • Redmi Pro.

Варто відзначити, що для смартфона Redmi Note 4 на процесорі від Qualcomm випустять оновлення до MIUI 11, однак доведеться чекати аж до кінця року. Що стосується вищезгаданих моделей, то вони зіткнуться з відсутністю оновленого програмного забезпечення незабаром. Те ж стосується і патчів для системи безпеки від Google.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що Xiaomi показала патент, згідно з яким дві камери для селфі будуть розташовані по нижнім кутам гаджета. Метою компанії є дисплей на всю лицьову сторону пристрою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що компанія Honor опублікувала пост у соціальній мережі, в якому відзвітувала про продажі смартфона Honor 8X на глобальному ринку. Вперше гаджет надійшов у продаж в жовтні минулого року і лише за шість місяців кількість проданих примірників перевалила за 10 мільйонів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": корпорація Facebook останнім часом зосередилася на оновлення свого месенджера WhatsApp. З найбільш свіжих новин варто відзначити можливість додавати себе в групові чати, яких немає в телефонній книзі.

Також "Знай.uа" писав, що в США подали колективний позов проти компанії Apple з приводу виявленої ними серйозної проблеми з набуханням і збільшенням акумулятора в наручних годинниках Apple Watch.