минулого тижня Bethesda випустила мобільну гру – The Elder Scrolls: Blades. Так, у грі немає нового сеттінгу, але урізноманітнити очікування шостий частини культової гри на ПК все ж можна. Пробний клієнт гри "важив" всього 80 МБ c одним крихітним рівнем для поверхневого оцінювання. Сьогодні ігрова студія випустила повноцінну бета-версію гри Elder Scrolls для мобільних пристроїв, так що кожен бажаючий зможе оцінити гру повноцінно.

Для того, щоб погратися, потрібно завантажити попередню версію The Elder Scrolls: Blades для Android або iOS, а також вам знадобиться обліковий запис Bethesda – її можна створити прямо під час першого входу в гру, так що розібратися з правилами буде досить легко.

З моменту першого запуску мобільна гра отримала масу поліпшень по графіку і в деяких моментах ігрового процесу. Зараз у грі є повноцінна бойова система, сюжетна зав'язка і доступний для дослідження ігровий світ з ворогами, лутом і квестами. Загалом, все те, що так подобається кожному фанату TES.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Так, у грі буде донат, але він не так сильно впливає на відчуття від гри. Можна її проходити не вклавши ні копійки.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.