Не все так гладко через півтора місяця, як хотілося б: у смартфонів Samsung Galaxy S8 раніше проблеми з оновленням Android 9.0 Pie. Спочатку акумулятори апаратів швидко розряджалися, а тепер – проблеми з LTE. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони продаються за досить високою ціною.

Новини прийшли з США, де оператор Sprint зазначив масу скарг на неможливість використання мереж LTE смартфонами Galaxy S8, S8+ і Note 8 після установки оновлення Android 9.0 Pie. Дійшло навіть до того, що поширення оновлення було зупинено оператором, а користувачам, яким потрібен доступ до мережі LTE (з 3G і Wi-Fi проблем немає), пропонуються підмінні апарати. Фахівці Sprint і Samsung вже досліджують проблему, але поки що вона не вирішена.

Втім, у компанії Samsung постійні проблеми з топовими смартфонами. Раніше Galaxy Note 7 взагалі вибухали з-за технічних неполадок. Враховуючи розміри акумуляторів, ці смартфони несли величезну небезпеку. Навіть через кілька років можна працювати без будь-яких проблем, і це вплине на репутацію Samsung.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.