Глава компанії Tesla Ілон Маск пообіцяв запустити в своїх електрокарах систему безпілотного управління з можливістю обходити дорожні вибоїни. Це відмінна новина для всіх жителів України, враховуючи стан доріг по всій території країни.

Про це сам Маск повідомив на своїй сторінці в Twitter, відповідаючи на коментар власника авто своєї марки.

Так, користувач Twitter з Канади написав у глави Tesla на сторінку:

"Вчора я проїхав 300 км на своїй Tesla Model 3, після останнього оновлення софта. Система працювала відмінно, самостійно вибираючи потрібну швидкість, залежно від ситуації на дорозі. А долучатися до процесу мені доводилося тільки в одному випадку: для об'їзду вибоїн, яких поблизу Квебеку виявилося, на жаль, багато цієї весни".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Втім, варто відзначити, що житель Канади точно не бачив стан наших доріг. Практично в кожній ямі можна залишити колесо автомобіля, якщо її не об'їхати. Чи зможе автопілот Tesla вправно маневрувати по наших дорогах - покаже час. А поки, потрібно в будь-якому випадку дивитися на дорогу, не відволікаючись на каву і телефон.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.