Добре відомий своїми точними прогнозами про продукції Apple аналітик Мін-Чі Куо видав свіжу порцію прогнозів.

Згідно свіжому прогнозом аналітика TF International Securities, повністю новий ноутбук Apple MacBook Pro з екраном діагоналлю від 16 до 16,5 дюйма (він повинен стати найбільшим з моменту припинення продажів 17-дюймової моделі в 2012 році вийде на ринок тільки в першій половині 2021 року. Втім, не тільки екран отримає кілька змін. У ноутбуках Apple є одна відома проблема - залипання клавіш. І хоча Apple буквально нещодавно визнала наявність цієї проблеми, в новому ноутбуці цієї проблеми точно не буде.

Крім цього, компанія хоче створити власні процесори для ноутбуків, щоб стати більш незалежною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про перехід ПК Apple на власні процесори і довгоочікуване модульному ПК Mac Pro в свіжому прогнозі аналітика, на жаль, нічого не говориться.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.