Магазин Epic Games Store розбурхав ринок цифрової дистрибуції ігор. Він привертає до себе розробників і видавців ігор нижчими комісійними відрахуваннями, але при цьому вимагає ексклюзивності проектів для себе строком на один рік. Однак, від такого рішення страждає найбільша бібліотека ігор Steam, яка вимагає 30% відрахувань з продажу.

Однак колишній розробник Valve, навпаки, вважає, що саме діяльність Valve в рамках магазину Steam “вбиває ПК геймінг”. Відсоток відрахувань занадто великий, і він нічим не обумовлений. Компанія просто захотіла, щоб розробники віддавали 30% від свого прибутку компанії, яка просто виставляє гри в бібліотеку.

Він також зазначає, що магазин цифрової дистрибуції Steam трансформував Valve із розробника ігор у звичайного посередника. Сервіс приносить компанії гроші, не вимагаючи практично ніяких зусиль. В результаті, акцент роботи компанії змістився з розробки ігор в сферу публікації ігор, де більше маржа і менше витрати на розробку. Втім, Steam вже втрачає клієнтів, і якщо відкат не буде знижений, підсумок буде сумним.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.