Британські хакери з компанії Pen Test Partners зламали доступ до лінійки вібраторів Svakom Siime Eye. Вони мають відеокамеру, можуть підключатися до Wi-Fi і транслювати відео. Але, як з'ясувалося, вони зовсім ненадійні. І це не дивно, так як ламати іграшки для дорослих не така вже й звичайна справа.

Як пише Motherboard, хакери з'ясували, що на видеостриме стояв дуже ненадійний пароль "88888888", а на сервері був логін "admin". Очевидно, ніхто особливо і не заморочувався з надійністю таких аксесуарів.

Як стверджують експерти, будь-який користувач, який мінімально володіє навичками підключення до перегляду, міг не тільки підключитися до трансляції, але і контролювати секс-іграшки ззовні. Безсумнівно, це могло викликати купу скандалів навколо такої інтимної теми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коли хтось використовує ваше підключення, хтось інший може побачити відеотрансляцію", – розповів засновник Pen Test Partners Кен Манро.

Зазначимо, що хакери вже не раз попереджали виробника про те, що іграшки не такі вже й надійні. Однак, ситуація на сьогоднішній день ніяк не змінилася.

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.