Ось вже багато років виробники смартфонів застосовують у своїх пристроях загартовані стекла. У 2007 році Apple поставила цей тренд, випустивши iPhone c покриттям дисплея з особливого алюмосилікатного скла. Однак, навіть на сьогоднішній день такі способи захисту смартфона важко назвати ідеальними. Скло часто розбивається, а захисна плівка і зовсім дряпається.

Управління по патентах і товарних знаків США оприлюднило патентну заявку Apple — на цей раз компанія зареєструвала новий тип покриття.

У патенті вказується, що для забезпечення твердості скла, захисний шар вводиться спеціальний полімер. Це дозволить позбутися від подряпин, а також від тріщин на екрані. Нове покриття перевершує існуючі аналоги за всіма параметрами, і це не може не радувати. Коли новинка з'явиться на прилавках невідомо. Про ціну теж немає ніякої інформації.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що 2 місяці тому компанія Samsung представила Samsung Galaxy S10. Так, смартфон спочатку позиціонувався як флагманський, але насправді, його захист від злому здивувала мережу. Її обійшли всього за 15 хвилин, і це без хакерських атак. Повідомляється, що за допомогою 3D-принтера ентузіасти надрукували відбиток пальця, і доклали до екрану. Смартфон розблокувався без втручання власника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei готова випустити смартфони на Kirin OS. По суті, це нова ОС, яка прийде на заміну Android. Huawei готова відмовитися від послуг Google, і запустити власні смартфони на своїй операційній системі. Швидше за все, такі новинки з'являться на прилавках вже через кілька місяців.

Знай.uа писав, що в мережі спливли нові рендери про iPhone 2019, презентація якого запланована на осінь цього року. Варто відзначити, що топова версія отримає потрійну основну камеру, що не може не радувати фанатів.