Десятки мільйонів людей по всьому світу зараз мріють про те, щоб купити ігрову приставку Sony PlayStation 5, але можливість зробити це може з'явитися у них ще дуже нескоро. Проте, компанія повідомила, що новинку варто очікувати вже в першому кварталі 2020 року, що натякає на те, що вже навесні консоль з'явиться вже навесні.

Інсайдер Apicak, який раніше вже повідомляв достовірні відомості про електроніці, заявив про те, що компанія AMD завершила розробку гібридного процесора для ігрової приставки Sony PlayStation 5, а також декількох інших. Судячи за його словами, консоль отримає топову начинку, яка дозволить запускати ігри на максимальних налаштуваннях графіки. Про ціну консолі поки говорити рано, але раз вже AMD створила цей процесор виключно для консолі, девайс буде коштувати недешево. У будь-якому випадку, популярність йому гарантована, так як лінійка ігрових приставок Sony не оновлювалася років так 8.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.