Довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 скоро надійде у продаж – про це заявив фінансовий директор бренду Huami Девід Цуй. За словами глави компанії, розробка браслета повною мірою завершена і незабаром гаджет надійде у виробництво.

Huami – це дочірня компанія Xiaomi, яка створювала всі моделі Mi Band, починаючи з самого першого покоління, випущеного на ринок майже 5 років тому. І хоча брасел вже повністю розроблений, компанія займається поліпшенням ПЗ для цього пристрою, щоб користувачі не зіткнулися з проблемами при експлуатації.

За словами експертів, гаджет напевно з'явиться в липні 2019 року, а продажі почнуться через одну-два тижні з моменту презентації. Експерти стверджують, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, і це набагато менше, ніж очікувалося раніше. Варто врахувати, що це буде дешева модель, яка може не отримати чіп NFC, який відповідає за безконтактну оплату.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фінансовий директор Huami зазначив, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 може похвалитися щонайменше однієї дійсно новою функцією, якої ніколи не було в попередніх моделях серії – це GPS або ж можливість робити ЕКГ. OLED-екран Xiaomi Mi Band 4 буде збільшено і стане кольоровим. Немає сумнівів, що браслет стане популярним, так як подібними функціями володіють тільки розумні годинник, вартість яких починається від 100 доларів.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.