Ми вже розповідали вам про те, що компанія Oppo готується представити флагманський смартфон Reno з незвичайною висувний камерою. І ось нарешті пристрій презентовано офіційно. Та ще й у двох версіях.

Головною фішкою новинок є висувна 16 МП камера, яка дозволила позбавити екран смартфона від всіляких вирізів і отворів. Звичайно це йде на користь зовнішнього вигляду пристрою, та й саме виробництво обійшлося дешевше, так як ніяких маніпуляцій з дисплеєм не було.

Базова модифікація Oppo Reno оснащена 6.4″ AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. В якості апаратної платформи виступає чіпсет Qualcomm Snapdragon 710. Оперативної пам'яті встановлено 6 або 8 ГБ, вбудованою – 128 або 256 ГБ. Сканер відбитків пальців вбудований під екран. Втім, як і очікувалося, смартфон отримав всі флагманські фішки, але при цьому додалися і нові, коли мова йде про камеру. Чи буде такий механізм надійний - покаже час.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується ціни, за смартфон доведеться заплатити від 400 до 600 доларів, в залежності від модифікації і версії.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.