Китайські інженери не дарма не сплять ночами. Вони змогли створити саму натуральну копію AirPods 2. Сам аксесуар трохи відрізняється від оригіналу. На корпусі навушників є невеликий отвір, ймовірно, під мікрофон. А світловий індикатор на кейсі розташований нижче, ніж повинен. Втім, функціонал така відмінність в дизайні не обмежує. Більш того, копія дуже схожа на оригінал, і відрізнити неозброєним поглядом не вийде звичайному користувачеві.

та й сама копія злегка більше, ніж справжні AirPods.

Проте, є один факт, який здивує будь-якого користувача iPhone. Смартфон не може відрізнити підроблені AirPods від справжніх. Коли ви відкриваєте кришку кейса і виймаєте з нього “вуха”, на екрані айфона виникає стандартне віконце для сполучення. Працює це, правда, тільки при відсутності навушників в зарядному чохлі, але все ж.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Іншими словами, китайці змогли частково підробити роботу чіпа H1. І це дивно, адже це особиста розробка Apple, яку вона успішно запатентувала.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.