Багато володарі продукції Apple впевнені в тому, що власники Android-смартфонів тікають на iPhone і не хочуть повертатися. Однак, насправді ситуація трохи інша - користувачі масово переходять на смартфони з Android. Список популярних смартфонів, які змушують людей відмовлятися від Apple.

Дослідники з Counterpoint Research вирішили з'ясувати, які смартфони на Android обирають колишні власники iPhone. Статистика виявилася дуже цікавою. Всупереч очікуванням, вибирають вони зовсім не флагманські апарати Samsung, а смартфони куди більш непримітних брендів.

Наголошується, що величезна частина користувачів пересідає на бюджетні смартфони від Huawei і Xiaomi. Втім, це не дивно, адже смартфони від яблучної корпорації досить дорогі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Google Pixel 3 можна вважати еталонним Android-апаратом, під який фактично і проектувалася операційна система, а значить вона найбільш оптимізована під ці мобільні пристрої. Правда останню пальму першості в рейтингу нічний фотографії зайняв Huawei P30 Pro. Флагманські смартфони мають характеристики, які доступні тільки на топових і дорогих смартфонах iPhone.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.