Нещодавно представлений сервіс Apple TV+, згідно з прогнозами аналітиків, може стати для купертинского гіганта одним з рятувальних кіл на тлі падіння продажів смартфонів. Проте, аналітики вважають, що у Apple є всі шанси знову досягти вершин на ринку електронних пристроїв.

Аналітики Morgan Stanley вважають, що у Apple є однин рятівний напрямок — охорона здоров'я. На думку аналітиків, амбіції компанії на цьому ринку виходять далеко за межі таких пристроїв, як Apple Watch, що дозволить компанії в недалекому майбутньому стати лідером ринку “споживчого охорони здоров'я”. Втім, в цьому немає нічого дивного, так як компанія Apple випустила Watch 4, які відразу ж стали популярними, і навіть кілька разів рятували життя своїм власникам за допомогою функцій, які стежать за станом здоров'я користувачів.

За оцінками Morgan Stanley, вже до 2027 році виручка від даного напряму може скласти колосальні 313 млрд доларів. Це при тому, що в минулому році вся виручка Apple становила “лише” 266 млрд. Досить перспективний ринок, і у Apple є всі шанси стати повноцінним лідером. Однак, Xiaomi здивує користувачів наручним браслетом Xiaomi Mi Band 4, який стане популярним серед любителів активного відпочинку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.