Купівля флагманського смартфона на старті продажів – великий ризик, йти на який готові лише найвідданіші фанати бренду. Проте, користувачі Galaxy S10 відчувають проблеми зі смартфоном, ціна якого починається від 25 тисяч гривень. Неприємний сюрприз, враховуючи, яким смартфон повинен бути за таку гору грошей.

Як повідомляють деякі користувачі, вони зіткнулися з тим, що їх Galaxy S10 несподівано вимкнулися, не залишивши можливості включити себе заново. У всіх випадках це відбувалося при достатньому рівні заряду і безвідносно до яких-небудь причин. На диво, смартфон більше не включається. Причини можуть бути різними: починаючи від апаратної начинки, і закінчуючи помилкою в системі ОС.

Судячи з відгуків власників дефектних Galaxy S10, Samsung визнає такі випадки гарантійними та видає новий апарат замість пошкодженого старого. Це може означати, що проблема, яка викликає мимовільні відключення смартфонів, має апаратну природу і не може бути виправлена виходом програмного оновлення. Безсумнівно, це позначиться на репутації корпорації.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.