Новий позов проти компанії Apple був поданий в Східному окрузі Техасу — улюбленим місцем патентних тролів.

Apple звинувачують про те, що вона продає “контрафактні” продукти і послуги, у тому числі у фізичних магазинах Apple, розташованих у цьому районі, пише 9to5mac. Судячи з усього, Apple знову доведеться посидіти в залі суду, щоб з'ясувати, хто правий.

Обвинувачем виступає компанія Seven Networks заявляючи, що є технологічним новатором, посилаючись на кілька досягнень в декількох областях. Судячи з усього, Apple занадто часто використовує чужі патенти в своїй продукції, без дозволу їх власників.

Заявлені в суді порушення охоплюють широкий спектр продуктів, включаючи роботу iCloud, так і конкретні функції пристрою. У разі, якщо суд визнає провину Apple, компанії доведеться міняти роботу популярних сервісів, якими користуються мільйони користувачів щодня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.