Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який регулярно постачає ЗМІ інсайдерською інформацією, підтвердив, що в цьому році OnePlus вірним традиціям і випустить новий флагманський смартфон в трьох різних версіях. Втім, це новий тренд 2019 року, так як навіть Samsung випустила флагманський Galaxy S10 в декількох модифікаціях, щоб охопити більшу аудиторію.

З 2016 році компанія випускала по дві моделі смартфонів на рік, влітку виходила номерна версія, а восени в продаж надходила її покращена версії з літерою T. Однак, цьому році все зміниться. Компанія також представить девайс в декількох модифікаціях, які будуть відрізнятися не тільки ціною, але і характеристиками.

Поліпшена версія під назвою OnePlus 7 Pro отримала модельний номер GM1911/13/15/17. Також буде старша версія, яка зможе працювати в мережах п'ятого покоління. Вона отримала модельний номер GM1920.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На жаль, жодних даних про характеристиці немає, як і про ціну. Однак, вихід девайсу запланований на травень, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.