Близько місяця тому суббренд Xiaomi Black Shark представив наступне покоління ігрових смартфонів - Black Shark 2. Він втратив 3,5-міліметрового роз'єму, що негативно відреагували самі користувачі. У компанії прислухалися до їхньої думки і обіцяють повернути роз'єм в наступній моделі. Це чудова новина для тих, хто не хоче переходити на бездротові навушники, так як їх потрібно заряджати.

За словами представників компанії, Black Shark позбавився від роз'єму для навушників, тому що “це не відповідає тенденції розвитку мобільних телефонів”. У комплекті з Black Shark 2 йде перехідник, але підключити одночасно і навушники, зарядний пристрій користувачі не можуть. Така ж ситуація була з iPhone 8, в якому доводилося вибирати між навушниками і зарядним пристроєм.

У результаті виробник прислухався до думки користувачів і пообіцяв повернути аудіороз'єм. Відзначається, хоч і виробники масово відмовляються від роз'єму для навушників на користь бездротових, у традиційних ще залишилися фанати, які не в захваті від сучасних тенденцій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.