Не так давно побачив світ новий флагманський смартфон від Huawei – P30 Pro. На презентації велику увагу було приділено основній камері пристрою. Рейтинг камер DxOMark оцінив можливості смартфона, і дав йому лідерство. Журналісти ресурсу Phone Arena вирішили провести експеримент, і з'ясувати, чи відповідають ці заяви дійсності.

Експерти дозволили звичайним користувачам оцінити якість фотографій, але при цьому не розповіли, який з смартфонів зробив це фото.

Результати тестування стали повною несподіванкою для всіх. З'ясувалося, що при будь-якому розкладі, користувачі віддавали перевагу Samsung Galaxy S10+ і iPhone XS. При цьому відрив між пристроями за кількістю відданих голосів часто був незначним.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зовсім інакше справи йдуть з Huawei P30 Pro. Виявляється, користувачі оцінили якість камер флагманів зовсім інакше, якщо порівнювати з рейтингом від експертів.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.