Корпорації Apple і Qualcomm, вже не перший рік вирішують свої спори в суді. Ці компанії не подали в суд один на одного, попутно заявляючи про монополістичних практиках, численні порушення патентних прав, і навіть крадіжці.

Однак в останні місяці ця битва сильно загострилася. Нагадаємо, що суд заборонив продавати деякі моделі iPhone в Китаї та Німеччині.

Проте, нарешті, розгляд між компаніями знову почало суттєво просуватися. 15 квітня 219 року обидві корпорації повинні будуть зустрітися у федеральному суді Сан-Дієго, де Qualcomm буде змушений відповісти на висунуті звинувачення Apple відносно того, що вартість патенту компанії нічим не обґрунтована, а умови ліцензування вкрай несправедливі. У теорії, якщо суд стане на бік яблучної корпорації, то Apple вийде сухою з води, а ось противнику доведеться заплатити величезний штраф. Подивимося, чим закінчиться цей спір.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.