Анонс OnePlus 7 неминуче насувається, і в мережі показали фото OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro 5G, а також їх характеристики, які виявилися цілком собі флагманськими. Втім, іншого від компанії ніхто і не очікував.

Екран у OnePlus 7 Pro злегка зігнутий, а його діагональ, якщо вірити характеристикам з розділу “Про телефон”, становить 6,67”. Також в описі фігурують 8 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ постійної пам'яті, чіпсет Snapdragon 855 і потрійна камера в наборі 48+16+8 Мп. Імовірно, основний модуль буде на 48 Мп, зум – на 16 Мп, ширик – на 8 Мп. Смартфон зможе оперативно завантажувати відео кращої якості, так і популярний ігри, які зможуть працювати плавно навіть на максимальних налаштуваннях графіки.

Анонс сімейства OnePlus 7 запланований на весну, так що чекати залишилося недовго. Про ціну поки теж немає ніяких подробиць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.