Людство продовжило загравати з долею, організувавши черговий турнір з Dota 2 за участю штучного інтелекту.

За словами Quartz, в суботу команда Open AI Five зіграла матчі з чинними чемпіонами світу по Dota 2 — командою OG. Минулого разу ІІ змагався з звичайними гравцями, які забрали собі одну перемогу, але в цей раз геймери в суху програли з рахунком 2:0. Несподівано, але нейромережа сама ж навчалася на матчах, які грали самі ж гравці. Тепер штучний інтелект сам же обігрує навіть професійних геймерів, які не раз вважалися кращими в світі гравцями.

Представник компанії Грег Брокман сказав, що “віртуальні кіберспортсмени” награли 45 років в Dota 2 за 10 місяців симуляції. У той же час OG довелося грати з обмеженнями, і спортсменам заборонили використовувати деяких персонажів, а також ілюзії. Так що у людства ще є час зупинитися і подумати, а чи варто.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, гра між людьми куди цікавіше виглядає, так як тут спрацьовує людський фактор, і виключити помилки може тільки робот.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.